Fresh Food Kitchen Menu
Tarjoilemme konstailematonta sesonkiruokaa parhaista raaka-aineista – ammattitaidolla valmistettuna. Ruokalistamme uudistuu sesonkien mukaan, joten aina on jotain uutta ja herkullista maisteltavaa. Raaka-aineet keittiöömme tulevat meille pääsääntöisesti lähialueen tuottajilta- ja toimijoilta. Hyödynnämme myös oman sadon ja lähimetsän antimia. Tarjoilemme vaihtuvaa maistelumenuuta, innovatiivisia alkuruokia, herkullisia pääruokia ja suussa sulavia jälkiruokia. Meillä voit viettää rentoa iltaa pitkän kaavan mukaan nautiskellen useammasta ruokalajista upeiden viinien sekä laadukkaiden cocktailien siivittämänä tai voit piipahtaa pikaisella pastalla tai nautiskella baarimme upeista sesonkicocktaileista sekä viineistä sellaisenaan. Iltakeittiömme antimet on tarjolla perjantaisin klo 16-21 ja lauantaisin klo 13-21. Baari palvelee molempina päivinä klo 22 saakka.
Sesonkimaistelumenumme mahdollistaa upean useamman ruokalajin makumatkan Mimosan Aidon makumaailmaan. Menu sisältää keittiön valitseman kattauksen listan parhaista paloista. Ilmoitattehan meille ennakkoon mahdolliset ruokavaliot sekä allergiat pöytävarauksen yhteydessä.
SESONKIMAISTELUMENU 59€
keittiön valitsema useamman ruokalajin kattaus listan parhaista paloista
Kysy menulle suositusviinejä laseittain ja pulloittain!
Maistelumenu 59€
Suosittelemme nautiskelemaan keittiön valitseman sesonkimaistelumenun. Tarjoilemme pöytään useamman pienen ruokalajin ja pääset herkuttelemaan listan parhaista paloista!
Alkuruoat 15€
Waldorf
Paahdettua juuriselleriä, Saint Agur -sinihomejuustoa, marinoitua omenaa & karamellisoitua saksanpähkinää
(g, sis. pähkinä, saatavilla veg)
Merilohta & piparjuurta
Mustaherukkagraavattua lohta, piparjuurikreemiä, mallasleipäcrumble, mustaa limeä & shisoa
(l, g)
Rapukeittoa A La Maison
Kuohkeaa rapu-hummerikeittoa, kampasimpukkaa, käsinkuorittuja katkarapuja & sinisimpukkaa
(l, g)
Härkätataki
Pinnalta paistettua, ohueksi siivutettua härän ulkofileetä, soijavinaigrette, limeaiolia & rapeaa purjosipulia
(m, g, saatavilla veg)
Uunituoretta talon kiviarinaleipää oliiviöljyllä ja yrteillä
1-2 hlö 4€ / 2-4 hlö 8€
(veg)
Vihreä salaatti 6€
(veg, g)
Pääruoat
Tryffelipasta
Talossa valmistettua pappardelle -tuorepastaa Jalon Myllyn luomu spelttijauhoista sekä Puurin kanalan kananmunista, tryffeliä, burrataa & timjamia 25€
(sis. kananmuna ja pinjansiemen, saatavilla veg)
Siikaa Skånen tapaan
Paistettua siikaa, sitruunalla ja tillillä maustettuja Skånen perunoita, miniporkkanaa, pikkelöityjä suppilovahveroita & kirjolohen mätiä 29€
(l, g)
Ankkaa, endiiviä & rapeaa perunaa
Ankan medium rintafilee, tummaa korinttikastiketta, klementiiniglaseerattua paahdettua endiiviä & rapeaksi paistettuja perunoita talon tapaan tryffelimajoneesilla 32€
(l, g)
Jälkiruoat
Päivän juusto & kirsikkahilloketta 6€
Suosittelemme nautiskelemaan päivän juuston myös väliin ennen jälkiruokaa tai sellaisenaan, esimerkiksi viinilasillisen kera!
(g)
Suklaista suklaakakkua & kirsikkakermaa 10€
(l, g)
Biscoff tiramisu 10€
(veg)
Gelatoa
italialaiseen tapaan valmistettua artesaanijäätelöä 8€
vaihtuva valikoima eri makuja