Fresh Food Kitchen Menu

Tarjoilemme konstailematonta sesonkiruokaa parhaista raaka-aineista – ammattitaidolla valmistettuna.  Ruokalistamme uudistuu sesonkien mukaan, joten aina on jotain uutta ja herkullista maisteltavaa. Raaka-aineet keittiöömme tulevat meille pääsääntöisesti lähialueen tuottajilta- ja toimijoilta. Hyödynnämme myös oman sadon ja lähimetsän antimia. Tarjoilemme vaihtuvaa maistelumenuuta, innovatiivisia alkuruokia, herkullisia pääruokia ja suussa sulavia jälkiruokia. Meillä voit viettää rentoa iltaa pitkän kaavan mukaan nautiskellen useammasta ruokalajista upeiden viinien sekä laadukkaiden cocktailien siivittämänä tai voit piipahtaa pikaisella pastalla tai nautiskella baarimme upeista sesonkicocktaileista sekä viineistä sellaisenaan. Iltakeittiömme antimet on tarjolla perjantaisin klo 16-21 ja lauantaisin klo 13-21. Baari palvelee molempina päivinä klo 22 saakka.

Sesonkimaistelumenumme mahdollistaa upean useamman ruokalajin makumatkan Mimosan Aidon makumaailmaan. Menu sisältää keittiön valitseman kattauksen listan parhaista paloista. Ilmoitattehan meille ennakkoon mahdolliset ruokavaliot sekä allergiat pöytävarauksen yhteydessä.

SESONKIMAISTELUMENU 59€
keittiön valitsema useamman ruokalajin kattaus listan parhaista paloista


Viinipaketti 57€

Maistelumenu 59

Suosittelemme nautiskelemaan keittiön valitseman sesonkimaistelumenun. Tarjoilemme pöytään useamman pienen ruokalajin ja pääset herkuttelemaan listan parhaista paloista!

Viinipaketti 57




Alkuruoat 15€

Arancini
Mozzarellalla ja chorizolla täytetty rapea, paistettu riisipallo carnaroliriisistä, parmesaania & sahramiaiolia
(l, g, sis. kananmuna)

Burrataa & persimonia
Burratajuustoa, grillattua persimonia, pistaasipähkinää, timjamia & sitruunaa
(g, saatavilla veg)

Gochujangilla aateloitua
Paistettua jättikatkaravun pyrstöä TAI
Paahdettua juuripersiljaa
seuranaan rapeaa purjoa, seesaminsiemeniä & korianteria
(l, sis. vehnä, saatavilla veg)

Punajuurta & tryffeliä
Vaahterasiirappiglaseerattua paahdettua punajuurta ja punakaalia, tryffelimajoneesia & pinjansiemeniä

(veg, g)

Uunituoretta talon kiviarinaleipää oliiviöljyllä ja yrteillä
1-2 hlö 4€ / 2-4 hlö 8€
(veg)

Vihreä salaatti dijonkastikkeella 6€
(veg, g)

Pääruoat

Härkää 55 astetta
Paistettu härän sisäfilepihvi, chimichurrikastiketta & paahdettua bataattia 35€
(l, g)

Sesongin kalaa
Paistettua nieriää, siiderivoi–kastiketta, hernepyreetä & paahdettua juuripersiljaa 29€
(l, g)

Simpukkapasta
Talon linguinetuorepastaa Jalon Myllyn luomu spelttijauhoista sekä Puurin kanalan kananmunista sydänsimpukoilla, sinisimpukoilla, valkosipulilla sekä ripauksella peperoncino chiliä 25€

Risotto
Punaista tomaattirisottoa, valkosipulikreemiä & basilikaa 20€
(veg, g)

Jälkiruoat

Paistettua juustokakkua & talon kuohuviini-mustaherukkahilloketta 10€
(l, g, sis. kananmuna)

Mango-kookospannacottaa & karamellisoitua mantelia 10€
(veg, g)

Gelatoa eli italialaiseen tapaan valmistettua artesaanijäätelöä 8€
vaihtuvia makuja