Lounasmenu

Maanantaista perjantaihin klo 10:30-15 tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto. Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen sesonkisalaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee. Valmistamme lounasruoat itse omassa keittiössämme, filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä. Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti. Myös vuosina 2021, 2022 ja 2023 sijoituimme TOP 10:n parhaan joukkoon. Tervetuloa astetta paremmalle lounaalle!

Lounas viikolle 31.3. – 6.4.

Maanantai

KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 13,70
Broileri & halloumi pasta (sis. kananmuna, saatavilla g ja ilman kananmunaa)
Paistettua broileria ja halloumijuustoa sekä pastaa täyteläisessä sitruuna-valkoviinikastikkeessa, minitomaattia ja rucolaa

VEGE 13,70
Grillivartaat (veg, g)
Välimeren yrteillä ja aromaattisilla mausteilla maustetut, paistetut grillivartaat soijarouheesta

Tsatsiki (l, g, saatavilla veg)
Tuoreella kurkulla ja valkosipulilla maustettu kreikkalainen jogurttikastike

Couscous (veg, saatavilla glut. vaihtoehto)

SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Lämpimästi tervetuloa!

Tiistai

KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 13,70
Peggyn kanaa (l, g)
Mureaksi haudutettua broileria, makeaa paprikaa ja sipulia täyteläisessä tomaatilla ja smetanalla aateloidussa kermakastikkeessa, kuutioitua maustekurkkua

Pottu-juuresmuusi (l, g, saatavilla veg)
Aidon aitoa pottumuusia sesongin juureksilla, kuuluu lisukkeeksi molempiin ruokiin

VEGE 13,70
Bataattiröstit & tartarkastiketta (röstit ja tartar veg, g, muusi saatavilla veg)
Paistetut vegeröstit bataatista, maissista ja pinaatista. Kaveriksi Aidon aitoa pottumuusia ja kastikkeeksi talon tartarkastiketta. 😊

Tartarkastike (veg, g)
Kylmä kastike majoneesista, vegaanisesta kermaviilistä ja maustekurkusta höystettynä sitruunalla ja yrteillä

SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Lämpimästi tervetuloa!

Keskiviikko

KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 13,70
Lihapullia, mozzarellaa ja spagettia tomaattikastikkeessa (vl, saatavilla g)
Paistettuja täysjauhelihapullia italialaiseen tapaan talon yrttisessä tomaattikastikkeessa, pastaa, mozzarellaraastetta ja tuoretta basilikaa

VEGE 13,70
Paahdettuja kikherneitä, sesongin kasviksia & aromaattista couscousta (veg, sis. manteli, saatavilla g)
Rapeaksi paahdettuja kikherneitä, sesongin kasviksia, aromaattista paistettua couscousta, mantelia, tuoreita yrttejä ja granaattiomenansiemeniä. Kastikkeeksi fetadippiä, pyydäthän vegaanisen dipin kassalta.

Fetadippi (vl, g, saatavilla veg)
Raikas ja täyteläinen jogurttikastike fetajuustolla

SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Lämpimästi tervetuloa!

Torstai

KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 13,70
Beef hot pot (m, g, sis. katkarapu)
Punaisella currylla maustettua mureaa naudan paistia, katkarapuja, sesongin kasviksia ja maukasta paistettua riisiä

VEGE 13,70
Malaysian ”kana”curry (veg, g)
Sesongin kasviksia ja currymausttuja soijasuikaleita raikkaassa ja täyteläisessä, sitruunaruoholla, punaisella chilillä, kaffirlimellä ja limellä maustetussa malesialaisessa curryssa, tuoretta korianteria ja kevätsipulia

Jasmiiniriisi (veg, g)

SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Lämpimästi tervetuloa!

Perjantai

KOKO BUFFET 14,50
molemmat pääruoat ja salaattibuffet

LIHA 13,70
Paella (m, g, sis. katkarapu)
Aidon alkukevään paellassa on paistettua broileria, mausteista chorizoa, katkarapuja, sesongin kasviksia ja maukkaaksi paistettua riisiä sekä tuoreita yrttejä.

VEGE 13,70
Chili-valkosipuli-herkkusienipasta (veg, saatavilla g)
Chilissä ja valkosipulissa paistettuja herkkusieniä, kevyesti paahdettuja minitomaatteja ja pastaa sherryllä höystetyssä kirkkaassa valkoviinikastikkeessa, yrttejä

SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi

Fresh food kitchen klo 16-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)

Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!

Lauantai

Fresh food kitchen klo 13-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)

Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.

Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!