Lounasmenu
Maanantaista perjantaihin klo 10:30-15 tarjoilemme kahta päivittäin vaihtuvaa lämmintä ruokaa, joista toinen on aina vegaaninen vaihtoehto ja toinen liha-, kana-, tai kalavaihtoehto. Lounaaseen kuuluu runsas ja monipuolinen sesonkisalaattibuffet, luomuleivät sekä kahvi ja tee. Valmistamme lounasruoat itse omassa keittiössämme, filosofiamme mukaan sesongin tuoreista raaka-aineista, freshillä otteella ja maussa säästelemättä. Lounaamme sai tunnustusta 2020, kun meidät äänestettiin Suomen parhaaksi lounaspaikaksi Edenredin järjestämässä kilpailussa, jossa asiakkaat saivat äänestää lempiravintolaansa Suomen laajuisesti. Myös vuosina 2021, 2022 ja 2023 sijoituimme TOP 10:n parhaan joukkoon. Tervetuloa astetta paremmalle lounaalle!
Lounas viikolle 18.11. – 24.11.
Maanantai
KOKO BUFFET 14,30
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,50
Sipulipihvit, pottu-juuresmuusia & tartar-kastiketta (l, g)
Tomaatilla maustetut paistetut pihvit täysjauhelihasta seuranaan paistettua, kevyesti karamellisoitua sipulia. Lisukkeeksi Aidon aitoa pottu-juuresmuusia ja talon tartar-kastiketta.
Juures-pottumuusi (l, g)
Aidon aitoa pottumuusia kauden juureksilla
Tartar-kastike (l, g)
Talon kylmä tartarkastike majoneesista, kermaviilistä ja maustekurkusta höystettynä sitruunalla ja yrteillä
VEGE 13,50
Hamburger helper (veg, saatavilla g)
Klassinen amerikkalainen pastaruoka vegaanisena! Pastaa ja paistettua härkistä kevyesti tomaatilla mausteussa maukkaassa kaurakermaisessa kastikkeessa sekä vegen cheddar juustoa. Suositellaan nautittavaksi ketsupin kera.
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista. Lämpimästi tervetuloa!
Tiistai
KOKO BUFFET 14,30
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,50
Vietnamilainen karamellikana (m, g)
Farangin karkkikanan vaaleampi kaveri, jossa kana on karamellisoitu vietnamilaisittain kookosmaidossa, nam!
Jasmiiniriisi (veg, g)
Kuuluu lisukkeeksi molempiin ruokiin
VEGE 13,50
Tofua talon tapaan punaisessa curryssa (veg, g)
Paistettua tofua ja kasviksia talon thaimaalaisessa raikkaassa ja täyteläisessä punaisessa curryssa, jossa sitruunaruohoa, kaffirlimeä sekä punaista chiliä
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista. Lämpimästi tervetuloa!
Keskiviikko
KOKO BUFFET 14,30
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,50
Korealaiset lihapullat (m, sis. pienen määrän vehnää =fermentoitu chilitahna)
Korealaisittain tuoreella inkiväärillä ja gochujang chilitahnalla maustettuja paistettuja lihapullia täysjauhelihasta. Päällä hunaja-riisiviinietikka-soijaglaseeraus, seesaminsiemeniä ja kevätsipulia
Jasmiiniriisi (veg, g)
VEGE 13,50
Tofu Bibimbap (veg, g)
Korealainen herkullinen ja terveellinen ruoka Aidon tapaan. Sushiriisiä, johon saa latoa päälle inkiväärillä ja valkosipulilla maustettua glaseerattua paistettua tofua, porkkanaa, kevyesti pikkelöityä punakaalia sekä versosalaattia.
Mausta oman maun mukaan korealaisella soijapapudressingillä sekä gochujang chilikastikkeella (veg, sis. pienen määrän vehnää)
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista. Lämpimästi tervetuloa!
Torstai
KOKO BUFFET 14,30
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,50
Sorrentolainen gnocchipannu broilerilla & mozzarellalla (l, saatavilla g)
Paistettua broileria ja perunagnochheja italialaisittain basilikalla ja valkosipulilla maustetussa tomaattikastikkeessa kokonaisista tomaateista, pehmeää mozzarellaa, parmesanraastetta ja tuoretta basilikaa
VEGE 13,50
Sienirisotto (veg, g)
Italialaiseen tapaan valmistettua pehmeän täyteläistä risottoa, jossa paistettuja sieniä, valkoviiniä, salviaa ja timjamia
SALAATTIBUFFET 12,00
runsas ja raikas sesonkisalaattibuffet, kuuluu myös pääruokien lisukkeeksi
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista. Lämpimästi tervetuloa!
Perjantai
KOKO BUFFET 14,30
molemmat pääruoat ja salaattibuffet
LIHA 13,50
Broilericarbonara (l, saatavilla g)
Klassinen italialainen pasta carbonara broilerilla! Spagettia sekä paistettua broileria ja pekonia täyteläisessä kastikkeessa, parmesaania, tuoretta pinaattia ja mustapippuria
VEGE 13,50
Kikherne-maissipihvit (veg, g, lisukkeiden tiedot alla)
Tuoreilla yrteillä maustettuja paistettuja kasvispihvejä kikherneistä ja maissista. Lisukkeeksi keltaista couscousta ja kastikeekksi tuoreella basilikalla maustettu creme fraiche -kastike.
Basilika -creme fraiche (l, g, saatavilla veg)
Couscous (veg, saatavilla g)
SALAATTIBUFFET 12,00
Fresh food kitchen klo 16-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)
Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista.
Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!
Lauantai
Fresh food kitchen klo 13-22 (keittiö auki klo 21:00 saakka)
Napolilaistyylisiä artesaanipizzoja, maistelumenu, innovatiivisia ja herkullisia sesonkiannoksia listalta, laadukkaita viinejä, cocktaileja, olutta ja muita virvokkeita.
Käynti ravintolaan Manskin puolelta Lasipalatsin pääovista.
Tervetuloa rentoutumaan ja viihtymään vieraaksemme!